En de rest kan stikke! 6+

Doof of blind?
Kies!
een arm er af of een been er af?
Kies!
een bril of een beugel?
Kies!
stom of lelijk?
Kies!


‘En de rest kan stikke!’ is een 50 minuten durende wedstrijd, waarin 3 supermensen doen wie het langst, snelst, best, hoogst, langst, mooist en hardst. Ze gaan door tot de grenzen van hun kunnen en leggen zich niet neer bij hun tekortkomingen.

‘En de rest kan stikke!’ is een voorstelling over winnen en verliezen, de beste willen zijn, valsspelen, jaloezie, sportiviteit en talent. Rennen als de snelste, klimmen als de beste, zwemmen als een rat en vechten als een beer. De wereld veroveren. Snoeihard door het leven fietsen en je een ongeluk spelen. Tot aan de grens. Totdat iemand zal moeten verliezen. Omdat het leven je soms een pootje haakt.

De pers over ‘Nietmisschien’
“(…) mooi is dat het gezelschap de belevingswereld van kinderen op een nuchtere wijze serieus neemt. Ze balanceert op de rand tussen fantasie en realiteit (…) zonder een voorkeur voor het een of het ander uit te spreken.” (Eindhovens Dagbald 19-9-2005)

En de rest kan stikke! 6+
Leeftijd
vanaf 6 jaar
Speelperiode
maart t/m april 2010
Discipline
theater
Duur
50 minuten
Speelvlak
8 x 7 x 3,5
Max. bezoekers
Vrije vst: 200 bezoekers / School vst: 150 leerlingen
Educatie
Niet beschikbaar
Regie
Hetpaarddatvliegt
Tekst
Loek Beckers, Annemiek Nienhuis en Reem Wittenbols
Spel
Loek Beckers, Annemiek Nienhuis en Reem Wittenbols
Vormgeving
Simon Haen
Stip theaterproducties maakt gebruik van verschillende cookies om deze zo gebruiksvriendelijk te maken. Omdat wij jouw privacy willen bewaken en je willen informeren kunt u alles lezen in onze privacy statement.
sluiten & accepteren