12+

Power to the People 12+

DOX

Marjan Barlage. Eindregie: Hildegard Draaijer

DOX wordt 15 jaar! Om dat te vieren maakt DOX een bijzondere jubileumvoorstelling over leiderschap en groepsprocessen. In het jubileumjaar staat de input van de huidig e DOX spelers en hun voorgangers centraal. Zij maken onderdeel uit van de speciale jongerenredactie. Zij co-creëren en -programmeren in dit jubileumjaar. Beleef hét jaar van Theatergroep DOX met verschillende voorstellingen, workshops , performances, acts en inspirerende uit wisselingen.

Hoeveel vrienden heb jij op Hyves? Of vind jij Facebook leuker? Of tweet jij liever? Door de social media sites heeft iedereen zijn eigen podium gekregen; je krabbelt, tweet of post alles wat je wilt en hoopt dat jij de leukste filmpjes, foto’s of teksten hebt. Wat levert het op als je deze populariteitswedstrijd wint.

In Power to the People gaan de makers op zoek naar de nieuwe invulling van subculturen. Subculturen waren altijd de belichaming van verzet en afscheiding. Maar wat betekent dit verzet nog in een tijd waarin iedereen zijn of haar eigen leider en boodschapper is. Power to the People is een persoonlijke voorstelling vol fysieke kracht en humor, voor en door jongeren die wel van een beet je power houden.

 

credits
Regie
Marjan Barlage. Eindregie: Hildegard Draaijer
Spel
Choreografie: Sassan Saghar Yaghmai / Cast: DOXspelers
Leeftijd
vanaf 12 jaar (VO)
Speelperiode
januari t/m april 2012
Discipline
fusion van theater en dans
Duur
60 minuten
Speelvlak
10 x 10 x 4,5
Max. bezoekers
Vrije vst: 400 / Schoolvst in theater: max. 250 leerlingen
speeldata
Speeldata zijn (nog) niet bekend