7+

Ai lof joe 7+

advies Anke Boerstra

Over macho’s en muurbloempjes, liefdesbrieven, de eerste zoen en het effect van een mooie jurk.

Jacob’s moeder gaat trouwen. Voor de tweede keer belooft zij voor altijd en eeuwig, terwijl het de vorige keer ook niet gelukt is. Jacob baalt er van. De liefde brengt alleen maar ellende.
Ina, die al 15 dagen verliefd is op Jacob, is ook op de bruiloft. Zij heeft hem nog steeds geen verkering gevraagd. Cupido, superheld van de liefde, neemt Jacob en Ina mee op een reis door het landschap van de liefde om er achter te komen waarom die zo ingewikkeld is.

Ai lof joe is een voorstelling over de verwarrende hoogte- en dieptepunten die de liefde met zich meebrengt. Voor iedereen van 7 tot 12 jaar en verder…

De pers over Ai lof joe
“Het paard heeft inmiddels een naam opgebouwd met een geheel eigen mix om alledaagse zaken te verbinden met diep ingrijpende gebeurtenissen zoals oorlog, geloven en doodgaan. Daarbij is de gekozen invalshoek steeds verrassend filosofisch op een acceptabel, toegankelijk niveau. De humor, het sterke spel, de verzorgde vormgeving, het is allemaal des Paards en nu ook weer volop aanwezig” (Eindhovens Dagblad, 2 oktober 2010)

Interessante filmpjes

credits
Regie
advies Anke Boerstra
Tekst
Marcel Roelfsema
Spel
Loek Beckers, Annemiek Nienhuis en Reem Wittenbols
Kostuums
Caroline van Lotringen en Emeliet Grond
Leeftijd
vanaf 7 jaar (groep 3 t/m 8)
Speelperiode
maart t/m april 2012
Discipline
toneel
Duur
55 minuten
Speelvlak
8 x 7 x 4,7
Max. bezoekers
Vrije vst: 200 / Schoolvst in theater: max. 200 leerlingen
speeldata
Speeldata zijn (nog) niet bekend