2+

Harig Hondje 2+

Noël Fischer.

Hartveroverend theater voor de allerjongsten.

Harig Hondje is een hartveroverende kleine voorstelling voor de allerjongsten, waarin heel gewone dingen spelenderwijs uitgroeien tot bijzondere personages. Met de zoektocht naar een weggelopen hondje doet actrice Feike Looyen een beroep op de fantasie en verwondering van kleine kijkers. Met humor en improvisatietalent vertelt en speelt zij dit verhaal in een prachtig vormgegeven speelhuis. Harig Hondje is ontwikkeld in samenwerking met 2 Turven Hoog Festival 2012.

Een theaterervaring voor peuters, kleuters en ouders. Het publiek zit ín het decor en dus met zijn neus bovenop het verhaal, zodat ze van dichtbij beleven wat theater zo bijzonder maakt. Het huisje is vormgegeven door Marianne Burgers, die eerder een Zilveren Krekel won voor haar toneelbeeld van de kleutervoorstelling Liggen op je rug bij BonteHond.

De pers over Harig Hondje
“Harig Hondje is heerlijk peuteren kleuteravontuur en heeft alle ingrediënten die een voorstelling voor jonge kinderen moet hebben: verbeelding, grapjes, nabijheid, herkenbaarheid en een eenvoudig probleem met goede afloop.” (Sara van der Kooi, Theaterkrant.nl)


credits
Regie
Noël Fischer.
Spel
Feike Looyen.
Vormgeving
Marianne Burgers.
Objecten & poppen
Noël Fischer en Feike Looyen.
Leeftijd
vanaf 2 jaar (BO groep 1 & 2)
Speelperiode
gehele seizoen 2013-2014 beschikbaar op aanvraag.
Discipline
beeldend theater
Duur
40 minuten
Speelvlak
8 x 7 x 2
Max. bezoekers
Vrije voorstelling: max. 50 bezoekers (max. 25 volwassenen) I Schoolvst in theater: max. 50 bezoekers (max. 25 volwassenen) I Schoolvst op school: max. 35 leerlingen
speeldata
Speeldata zijn (nog) niet bekend