13+

Sell Me Your Secret 13+

Floris van Delft

Interactief theater over privacy
van de makers van CASH

Heb jij geheimen?
Geheimen die zo gevaarlijk of schandalig zijn dat niemand ze mag weten? Grote kans van niet. En als je niets te verbergen hebt, dan is het toch helemaal niet erg dat al jouw gegevens toegankelijk zijn? Voor de overheid, voor bedrijven, voor vrienden, familie of vreemden. Of toch wel?

Sell Me Your Secret (SMYS) gaat over privacy. Wat onze gegevens ons en anderen waard zijn. En over wie dat zijn, die mensen die alles zo graag van ons willen weten. We ontdekken dat ons 'private ik' minder ongestoord denkt, voelt en fantaseert. Alles moet gedeeld. Zijn we paranoia als we vechten voor onze privacy of zal het allemaal zo'n vaart niet lopen?

In een mix van een theatervoorstelling en een goudeerlijk gezelschapsspel met het publiek gaan we op zoek naar wat we wel en niet willen prijsgeven. Wanneer al die data een zegen zijn en wanneer een vloek. 

in de pers

De pers over CASH

  • “Vier acteurs zappen hyperactief en hilarisch terug naar de voorbereidingen van een bankoverval.” (****Volkskrant, 15 okt 2013)
  • “CASH is een geslaagde mix van De Prooi en De Verleiders voor jong publiek.” (****Trouw, 29 okt 2013)
  • “Wolter Muller schreef met regisseur Floris van Delft een pompende voorstelling over de macht van het geld.” (****Parool, 16 okt 2013)

educatie

Er komt een educatief programma op maat.
Workshop: Een workshop over mediawijsheid. Hoe word je wijs in dit landschap? Bijvoorbeeld door te leren zien dat er iets te kiezen valt in de rol die je speelt, door openlijk te spelen met (sociale) media en door je eigen grondvesten te onderzoeken en theatraal te maken. 

Beeld: Noa Verhofstad 

credits
Regie
Floris van Delft
Tekst
Wolter Muller en Floris van Delft
Spel
Denise Aznam, Niek van der Horst, Dionisio Matia
Vormgeving
Decor: Laura de Jong
Leeftijd
13+
Speelperiode
okt t/m dec 2016
Discipline
Theater
Duur
80 minuten
Speelvlak
9 x 9 x 4,5
Max. bezoekers
Vrije voorstelling: max. n.v.t. I Schoolvst in theater: max 250 leerlingen
speeldata
Speeldata zijn (nog) niet bekend