ROLE MODEL 12+

Een project van Nicole Beutler en Magne van den Berg

Grab patriarchy by the balls! Let's celebrate new feminism!

Zes dansers. Zes meisjes. Zes vrouwen. Zes persoonlijkheden zoeken antwoorden, stellen vragen, presenteren zichzelf aan de nieuwe wereld. Zij zullen jouw voorbeeld zijn. Hoe kunnen we voor jou een gids zijn in het leven? Zeg het maar meisje. Dit keer hoef jij niet op je beurt te wachten. Je hebt lang genoeg netjes op je beurt gewacht. Let's celebrate the new feminism together.

In een wereld waar we samen sterker zijn, kan de ene helft niet minder waard zijn dan de andere. Samen zijn we sterk, meisjes én jongens.

“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel." Maya Angelou

in de pers

De pers over 100% Selfmade 
“Op deze voorstelling zit humor-garantie. Ga ‘m zien”
4 sterren, Charlotte Schultz,Theaterkrant.nl

De pers over LIEFDESVERKLARING
“In feite willen Beutler en Van den Berg met hun dansante en muzikale aanpak betrokkenheid van het publiek. Dat lukt ze formidabel. We zitten op het puntje van onze stoel en denken na over hun pleidooi. " 
5 sterren ,Mirjam van der Linden, de Volkskrant

educatie 

De mannen van DOX zoeken met jongeren naar de rol van vrouwen in een mannenwereld en de rol van mannen in een vrouwenwereld. Hoe kijken mannen en vrouwen naar elkaar?  Hebben ze elkaar nog nodig? 

In deze workshop wordt met een mix van verschillende urban art stijlen zowel de kracht als de kwetsbaarheid van de man en de vrouw aangeboord.

Fotografie: Kamerich & Budlowitz-EYES2
Grafisch ontwerp: No Stresz

 

ROLE MODEL 12+
Leeftijd
12+
Speelperiode
mrt t/m mei 2018
Discipline
danstheater
Duur
60 minuten
Speelvlak
10 x 10 x 4,5
Max. bezoekers
max. 300 bezoekers / max. 200 leerlingen
Educatie
Beschikbaar
Concept & idee
Nicole Beutler & Magne van den Berg
Regie
Nicole Beutler
Tekst
Magne van den Berg
Spel
Anne-Fay Kops, Debbie Ruijter, Deschny Ira Rogers, Djinti Sullivan, Tamara Robledo Oud, Lucinda Mae Wessels
Stip theaterproducties maakt gebruik van verschillende cookies om deze zo gebruiksvriendelijk te maken. Omdat wij jouw privacy willen bewaken en je willen informeren kunt u alles lezen in onze privacy statement.
sluiten & accepteren