impresariaat

STIP theaterproducties

STIP theaterproducties is opgericht in 1987 en is een impresariaat en theaterbureau gespecialiseerd in de verkoop, promotie en productie van jeugd- en jongerentheater.

STIP hecht belang aan dat er voor álle kinderen en jongeren in heel Nederland en Vlaanderen een kwalitatief hoogwaardig en inhoudelijk interessant jeugdtheater aanbod te zien is. Naast entertainment, moet er een aanbod zijn dat vernieuwend, experimenteel, verrassend en inhoudelijk interessant is. Jeugdtheater dat op verschillende niveaus begrepen kan worden en een afspiegeling is van de samenleving.

STIP heeft meer dan dertig jaar ervaring en een breed netwerk van programmeurs in Nederland en België. Zo zorgt STIP er samen met de programmeurs voor dat de voorstellingen te zien zijn voor het publiek waarvoor ze gemaakt zijn.

STIP presenteert haar aanbod aan de theaterprogrammeurs en bemiddelaars van schoolvoorstellingen jaarlijks op de landelijke STIP presentatiedag. Daarnaast bezoekt STIP de schouwburgen en vlakke vloertheaters om samen met de programmeurs te kijken naar het programma voor hun regio. 
STIP verzendt in oktober haar brochure met het volledige aanbod. 
Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief, en wordt elk kwartaal op de hoogte gehouden over het wel en wee rond onze jeugdtheaterproducties, onze gezelschappen en de jeugdtheatersector.