Stem op HELP voor de ANWB Publieksprijs

De voorstelling HELP (8+) van Tg. Max is genomineerd voor de ANWB Publieksprijs 2010, in de categorie Kinder- en Familiemusicals.

De kroon op een heel seizoen theaters plat spelen: een John Kraaijkamp Musical Award. Help HELP! deze prestigieuze musicalprijs in de wacht te slepen en STEM vóór 28 mei via http://www.iKampioen.nl.

Op maandag 7 juni worden maar liefst 23 prijzen uitgereikt tijdens de 11e editie van het John Kraaijkamp Musical Awards Gala. De uitzending van deze show is te zien op NL 1 om 20.30 uur. ANWB-leden (maar ook niet-leden) kunnen via de ANWB site hun stem uitbrengen. Zij bepalen welke musicals de Publieksprijs winnen in de categorieën Grote, Kleine en Kinder-en Familiemusical. De jury bestaat dit jaar uit Maxim Bezembinder, Linda Lepomme, Jan-Simon Minkema, Hilde Scholten en Eric van Tijn. voor meer info: http://www.musicalaward.nl.

Stip theaterproducties maakt gebruik van verschillende cookies om deze zo gebruiksvriendelijk te maken. Omdat wij jouw privacy willen bewaken en je willen informeren kunt u alles lezen in onze privacy statement.
sluiten & accepteren