Nieuws­overzicht

30 maart 2011

Premiere Werner eet zijn schoen op

 

Werner eet zijn schoen op 6+
Coproductie van Kopergietery en Stella Den Haag

Première vrijdag 1 april - 19:30u Theater a/h Spui, Den Haag
Tournee t/m mei 2011


Werner is alleen thuis samen met zijn hond Borisboef, een Sint Bernard met een heuse stamboom. Geheel tegen zijn zin komt zijn buurmeisje Vicky van Tongeren oppassen, omdat zijn vader in Moldavië blijkt te zijn en Werners moeder bij haar zus in Oostende. Dan valt er een kaart in de bus die weinig goeds voorspelt. Werner verliest zich vervolgens tijdens zijn spel in zijn stripheld Timmy Turner en de ravage die dat aanricht, laat alle drie verloren achter … dromend van de dag dat alles weer goed zal zijn.

Werner eet zijn schoen op heeft als uitgangspunt de cartoons van Nickelodeon. Die zijn niet alleen ontzettend grappig, onderhuids tonen ze – zoals vele cartoons – de hardheid van het leven.

 

 

tekst Hans van den Boom regie Erna van den Berg spel Eva Binon, Gilles De Schryver, Gregory Caers, Simon De Winne dramaturgie Mieke Versyp en Cecile Brommer muziek Marielle Woltring ism Miguel Boelens kostuums Yuki Hashimoto decor Giovanni Vanhoenacker licht Jeroen Doise techniek Korneel Moreaux met dank aan LEGO België