Vacature: STIP zoekt nieuwe bestuursleden

Het bestuur van STIP theaterproducties is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden: een penningmeester en een secretaris.

STIP theaterproducties (STIP) is een theaterbureau dat is gespecialiseerd in de verkoop en productie van theatervoorstellingen voor jeugd- en jongeren. STIP heeft de beste jeugdtheatergezelschappen van Nederland in haar portefeuille en produceert voorstellingen van jonge talenvolle (jeugd)theatermakers. STIP bestaat ruim 25 jaar. De doelstelling van STIP is om jeugd- en jongerentheater van hoog niveau aan te bieden aan zoveel mogelijk publiek. Theater dat zowel inhoudelijk interessant als laagdrempelig is voor de beoogde doelgroep.

Het vaste team van STIP bestaat uit 5 personen. Daarnaast zijn er per seizoen ongeveer 30 acteurs, regisseurs, vormgevers, technici en andere medewerkers op projectbasis aan STIP verbonden.

STIP is een cultureel ondernemer en wordt niet structureel gesubsidieerd.

Het bestuur van STIP heeft op het moment 4 leden, komt gemiddeld 5 keer per jaar bij elkaar en heeft een toezichthoudende functie. Bestuursleden van STIP nemen in principe voor 4 jaar zitting in het bestuur, met mogelijke herbenoeming voor 4 jaar. Wij zijn op zoek naar een:

Penningmeester en secretaris. Zij beschikken in elk geval over onderstaande kwaliteiten:

Specifiek voor de penningmeester vragen wij:

Specifiek voor de secretaris vragen wij:

Wij verzoeken kandidaten voor 28 februari te reageren doormiddel van het sturen van een motivatie en bijgevoegd C.V. naar  johanna@stipproducties.nl.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met: Johanna Somers via johanna@stipproducties.nl. Voor meer informatie over STIP theaterproducties zie: www.stipproducties.nl.

Stip theaterproducties maakt gebruik van verschillende cookies om deze zo gebruiksvriendelijk te maken. Omdat wij jouw privacy willen bewaken en je willen informeren kunt u alles lezen in onze privacy statement.
sluiten & accepteren