Nieuws­overzicht

24 april 2018

STIP theaterproducties zoekt Stagiair Marketing & Publiciteit

Stip Theaterproducties zoekt Stagiair!

Voor de periode vanaf augustus 2018 zoekt Stip Theaterproducties een Stagiair Publiciteit en Marketing
Aanvang stage: half augustus 2018
Duur: 4 tot 5 maanden, voor 4 dagen per week (in overleg)
Standplaats: Amsterdam

STIP theaterproducties staat voor vernieuwend en inhoudelijk uitdagend jeugdtheater. STIP vertegenwoordigt zo’n vijftien vooraanstaande jeugdtheater gezelschappen met jaarlijks meer dan 25 diverse producties. Daarnaast ondersteunt STIP jonge jeugdtheatermakers

Taakomschrijving

De stagiair PR en Marketing ondersteunt het bureau op het gebied van PR, marketing en communicatie en is bereid de handen uit de mouwen te steken. We zoeken iemand met een enthousiaste en proactieve houding, die zich lekker voelt in een dynamische omgeving waarbij ook ruimte is voor onderzoek.

In het nieuwe seizoen dat begint in september heeft STIP een volle agenda. Er gaan een behoorlijk aantal voorstellingen tegelijkertijd in première waarvoor de marketing en communicatie op orde moet zijn en al het PR materiaal op tijd op de juiste plek geland. Daarvoor ondersteun je de Marketing en PR afdeling en werk je samen met de bureaumanager. Je kunt snel en helder communiceren. Je schrijft persberichten, stelt nieuwsbrieven samen, produceert sociale media content en plant advertenties in via diverse kanalen.

In deze periode krijg je onder meer te maken met de diverse voorstellingen (muziektheater, poppentheater, mime en teksttoneel) voor verschillende leeftijdsgroepen. Daarnaast hebben we drie grotere projecten waarvoor we ondersteuning voor de PR en Marketing nodig hebben, TFjong in begin september, de STIP brochure in oktober en onze Presentatiedag in november.

Wij bieden

Een dynamische werkplek waar je veel ervaring op kunt doen op het gebied van communicatie in de theatersector. Je werkt in een productief en klein team en krijgt de verantwoordelijkheid voor de communicatie van enkele specifieke producties en manifestaties. Je kunt ook taken oppakken die te maken hebben met productie.

Je wordt goed begeleid, o.a. naar aanleiding van je stageplan en je zult veel ervaring opdoen. We vinden het belangrijk dat deze stage aansluit bij je leerdoelen en je ambities. We bieden je een leerzame werkervaring in een omgeving waarbij je de verschillende kanten van het werken bij een impresariaat en producent zal ontdekken.

De stagevergoeding is € 300 per maand op basis van een werkweek van 4 dagen.

Meer info/solliciteren

Mail je beknopte motivatiebrief en een CV naar info@stipproducties.nl , o.v.v. Stage marketing voor 27 mei 2018. Meer informatie over STIP is te vinden op onze website www.stipproducties.nl en via 020-6230623. Vraag naar Daan Valkhof.