Nieuws­overzicht

Stip in je huiskamer
07 mei 2020

Stip in je huiskamer

Stip brengt de komende tijd elke week een voorstelling naar je woonkamer! Eerder kon je al genieten van De wereld & Ko, Meneertje Meer, Zus van Mozart, Niet Huppelen! LEF! en Sterrenwachter, de komende week kun je kijken naar Vieze Vuile Rotstreken van Roeland hofman en Joeriek Abbing.

Over de voorstelling:

Een ontregelend sprookje met scherpe tanden 

In een dal hier ver, ver vandaan, is iedereen erop uit om Map uit haar mooie Atlaswinkel te bonjouren. Een man met een moeilijk geföhnd kapsel wil van de winkel een authentiek biercafé maken. De Ambtenaar van de Jeugdzorg klopt steeds harder aan de deur. En dan is er ook nog een huilend spook dat haar ’s nachts wakker houdt. Maar Map laat zich niet zomaar wegsturen! Met een grote dosis snode plannetjes en sluwe listen slaat ze terug en verdedigt ze wat haar dierbaar is… 

Maar hoe kan je alsmaar sterk zijn als je helemaal alleen bent? Map heeft toch zeker ook recht op een beetje liefde en iemand die aardig tegen haar doet?

Vieze Vuile Rotstreken is een heerlijk ontregelende voorstelling met een onverwoestbare heldin, een stoet vreemde personages en smeuïge taal. Voor iedereen die wel eens een vieze vuile rotstreek heeft uitgehaald of is overkomen.

Bekijk de voorstelling

Lees meer over de voorstelling

(foto: Bas de Brouwer)