ROLE MODEL 12+

Sterk. Poëtisch. Kwetsbaar. Rauw. Mooi. Onzeker. En alles daartussen.

ROLE MODEL is een performance waarin funk en moderne dans op elkaar botsen. Zes vrouwelijke dansers presenteren zich in vol ornaat; ieder met een andere achtergrond, een uniek talent en een eigen danstaal. De persoonlijkheden spatten van het podium af. Dit is de mens achter de danser; gevoelig, maar ook fier en met lef.

ROLE MODEL pleit voor meer solidariteit onder vrouwen, met respect voor ieders eigen kracht. Met sterke woorden gerapt, gesproken en gezongen vieren we de individualiteit; Sterk. Poëtisch. Kwetsbaar. Rauw. Mooi. Onzeker en alles daartussen.

in de pers

De pers over 100% Selfmade 
“Op deze voorstelling zit humor-garantie. Ga ‘m zien”
4 sterren, Charlotte Schultz,Theaterkrant.nl

De pers over LIEFDESVERKLARING
“In feite willen Beutler en Van den Berg met hun dansante en muzikale aanpak betrokkenheid van het publiek. Dat lukt ze formidabel. We zitten op het puntje van onze stoel en denken na over hun pleidooi. " 
5 sterren ,Mirjam van der Linden, de Volkskrant

educatie 

De mannen van DOX zoeken met jongeren naar de rol van vrouwen in een mannenwereld en de rol van mannen in een vrouwenwereld. Hoe kijken mannen en vrouwen naar elkaar?  Hebben ze elkaar nog nodig? 

In deze workshop wordt met een mix van verschillende urban art stijlen zowel de kracht als de kwetsbaarheid van de man en de vrouw aangeboord.

ontwerper: Tatchatrin Choeychom 

ROLE MODEL 12+
Leeftijd
12+
Speelperiode
mrt t/m mei 2018
Discipline
danstheater
Duur
60 minuten
Speelvlak
10 x 10 x 4,5
Max. bezoekers
max. 300 bezoekers / max. 200 leerlingen
Educatie
Beschikbaar
Concept & idee
Nicole Beutler & Magne van den Berg
Regie
Nicole Beutler
Tekst
Magne van den Berg
Spel
6 vrouwelijke dansers