In de kelder staat een huis 2+

Met fantasie ben je nooit alleen

De muis woont in de kelder van een gigantisch huis. Alleen en helemaal tevreden leeft ze in de warme kelder daar beneden. Daar beleeft ze honderd en één bijzondere avonturen maar altijd binnen dezelfde vier muren.

Alles is waar,
Alles is echt gebeurd.
Alles is honderdmiljoen procent
klinkklare fantasie
Want ik ben wie ik ben
en ik zie wat ik zie.


In de kelder staat een huis is een beeldende voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar. Een avontuurlijke muis droomt in haar kelder weg over wie er allemaal in de theepot woont en giechelt om de schaduw van haar eigen staart. Een voorstelling over je fantasie de vrije loop laten en het vormen van een nieuwe werkelijkheid. Omdat je met je eigen fantasie nooit alleen hoeft te zijn.

Speerpunten

  • Tg. Winterberg won in 2018 een Zilveren Krekel "de meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie" voor de voorstelling Meneertje Meer. 
  • Marlyn Coetsier bespeelt de poppen van Pip en Buurpoes in de KRO-NCRV televisieserie Woezel en Pip – allemaal vriendjes, en o.a. kick, grimeuse en Bernie in de Boterhamshow
  • Regisseur Rob Vriens won in 2016 de precieuze Duitse jeugdtheaterprijs de Karfunkel.
  • Tg. Winterberg maakte eerder de succesvolle 2+ voorstelling Sterrenwachter met een zaalbezetting van 93% en Meneertje Meer 3+ met een zaalbezetting van 95%. 

Beeld: Job van Gelder

In de kelder staat een huis 2+
Leeftijd
2+
Speelperiode
okt 2018 t/m feb 2019
Discipline
beeldend theater
Duur
30 minuten
Speelvlak
4 x 4 x 3
Max. bezoekers
max. 75 bezoekers / max. 60 leerlingen
Educatie
Niet beschikbaar
Bijzonderheden
Speelt tweemaal op één dag
Regie
Rob Vriens
Dramaturgie
Mark Haayema
Spel
Marlyn Coetsier
Stip theaterproducties maakt gebruik van verschillende cookies om deze zo gebruiksvriendelijk te maken. Omdat wij jouw privacy willen bewaken en je willen informeren kunt u alles lezen in onze privacy statement.
sluiten & accepteren