Lev 6+

Ik zing dus ik ben

Lev is stomvervelend. Zijn moeder is heel boos op hem. Maar hij is nóg bozer. “Ik hoor niet meer bij jou!”, schreeuwt hij. En hij rent weg. Met zijn moeder achter hem aan. Opeens hoort hij, uit een gebouwtje dat hij nooit eerder in zijn straat zag, een antwoord. Een schreeuw, die óók muziek is. Hij sluipt naar binnen. Daar staat een rugbyteam een Maori-haka-lied te oefenen. Lev doet mee, uit volle borst! Dan komt zijn moeder binnen, ze speurt naar hem, maar… ze ziet hem niet. Hij is één van de rugbyers geworden. Plotseling zijn de rugbyers verdwenen. Maar Lev hoort nog steeds gezang. Vanaf dat moment belandt Lev van de ene gezongen wereld in de andere. Vindt zijn moeder hem nog terug?

Lev is een uitbundige voorstelling. In meerstemmig gezongen liederen reizen we over de hele wereld. Een muzikaal feest door 5 acteurs/zangers en een seniorenkoor. Met alle ruimte voor het publiek om uit volle borst mee te zingen.

Speerpunten

  • Lev is de nieuwe voorstelling van de makers van Wij gaan op berenjacht.
  • Een uitbundige, kleurrijke en interactieve voorstelling, waarin het publiek uit volle borst mag meezingen.
  • Sonnevanck won de afgelopen 6 jaar 9 Zilveren Krekels en in 2016 met Bromance de Gouden Krekel.

educatie

Bezoekende scholen ontvangen naast het educatiemateriaal bij de voorstelling gratis een aflevering van onze doorlopende leerlijn ‘De Betekenis van Theater’. Hiermee maken klassen zelf theater over sociale vaardigheden.
Kerndoelen: 1, 2, 7, 34, 35, 37, 54, 55, 56

Beeld: Femke Teussink

Lev 6+
Leeftijd
6+
Speelperiode
mrt t/m mei 2019
Discipline
muziek theater
Duur
60 minuten
Speelvlak
8 x 8 x 5
Max. bezoekers
max. 250 bezoekers / max. 200 leerlingen
Educatie
Beschikbaar
Regie
Flora Verbrugge Assistent: Mika But
Tekst
Joachim Robbrecht
Spel
Fanny Alofs, Laura Bohn, Brechtje Kat, Tiemo Wang en Michael Muller
Vormgeving
Morgana Machado Marques
Compositie
Muzikale leiding: Romain Bischoff
Kostuums
Morgana Machado Marques
Stip theaterproducties maakt gebruik van verschillende cookies om deze zo gebruiksvriendelijk te maken. Omdat wij jouw privacy willen bewaken en je willen informeren kunt u alles lezen in onze privacy statement.
sluiten & accepteren