6+

WIRWAR

Grenzeloos circustheater

Laura van Hal / STIP

Laura van Hal

WIRWAR is een adembenemende circustheatervoorstelling voor de hele familie. Een grenzeloze theatrale reis vol spectaculaire acrobatiek.

‘s Avonds bij het schijnsel van het nachtlampje, komen ze tevoorschijn. Kleine schaduwtjes die dansen door de nacht. Als je durft, nemen ze je mee op avontuur naar een wereld waarin niemand anders komt. Een wereld waar de regels van de zwaar- tekracht niet gelden en waar onder en boven moeilijk uit elkaar te houden zijn. Je zult versteld staan van wat je samen met de schaduwtjes kunt. Je vliegt door de lucht, maakt salto’s en balanceert ondersteboven op je handen.

Die schaduwtjes zijn wel rare wezentjes. Ze verdwijnen net zo plot- seling als dat ze opduiken. Sommige schaduwtjes zijn een beetje spannend, andere juist heel gezellig. En als je dicht bij ze komt, voel je je steeds weer anders. Word jij wijs uit deze WIRWAR?

Speciaal

  • De tournee van LEF! 6+ van Laura van Hal had een bezettingsgraad van 95%. De vorige voorstelling LEF! is enthousiast ontvangen door pers en publiek.
  • Het Parool “Het knappe van de voorstelling is dat het verhaal wordt verteld met mooie en spectaculaire acrobatiekacts.” De Theaterkrant “Het zijn grappige en, vooral voor aanwezige kinderen, herkenbare scènes.” De Theaterkrant “Regisseur Laura van Hal maakt naam met een nieuwe vorm van circus.”
  • De bijzondere internationale cast van de vorige voorstelling LEF! komt weer bij elkaar.

Educatie

Naast de lesbrief waarbij kinderen zelf ontdekken wat circus is en dit gaan proberen is het mogelijk een op maat gemaakte workshop na de voorstelling te geven voor en met bezoekers. Kerndoelen: 54, 55, 56, 57, 58.

credits
Regie
Laura van Hal
Spel
Harm van der Laan, Jorga Lok, David Aubé, Marco Gorges, Lisa Barrett
Vormgeving
Jolanda Lanslots
Dramaturgie
Martine van Ditzhuyzen
Leeftijd
6+
Speelperiode
feb t/m mei 2020
Discipline
circustheater
Duur
60 minuten
Speelvlak
8 x 8 x 5,5
Max. bezoekers
400 bezoekers
speeldata
Speeldata zijn (nog) niet bekend
downloads
Beeldmateriaal 1
Wirwar_liggend.jpg
Beeldmateriaal 2
Wirwar_DEF.jpg