3+

Meneertje Meer

Omdat meer niet altijd meer is

Tg. Winterberg

Job Raaijmakers

Meneertje wil ook.
Meneertje wil meer.
Meneertje wil alles, elke keer weer.

Meneertje Meer gaat over een Meneertje dat steeds meer wil en steeds meer neemt. Hij maakt uiteindelijk zelfs meer Meneertjes van zichzelf. Maar die Meneertjes willen ook meer en meer. De wereld raakt overspoeld door Meneertjes. Dan wil Meneertje Meer niets meer.

Een beeldende en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar over alles willen hebben en meer dan dat. Totdat blijkt dat teveel echt bestaat.

Speciaal

  • Winnaar van de Zilveren Krekel 2018 voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie. “Meneertje Meer is een verbluffend beeldende voorstelling die virtuoos speelt met diepte en perspectief. (...) Het pop- penspel is energiek, vol vaart, humor en knappe (komische) timing.”
  • **** De Theaterkrant “Het is razend knap hoe Tg. Winterberg met Meneertje Meer perfect aansluit op de belevingswereld van de allerklein- sten in het publiek.”
  • Tg. Winterberg bewijst al jaren succesvolle peutervoorstellingen te maken, met een hoge bezet- tingsgraad. Sterrenwachter 93% en Meneertje Meer de eerste tour 94%.

Educatie

Gelijknamige prentenboek Meneertje Meer geschreven door Mark Haayema & Job van Gelder.

credits
Regie
Job Raaijmakers
Tekst
Mark Haayema
Spel
Marlyn Coetsier, Mark Haayema, Tom Brinkkemper
Vormgeving
Marlies Schot
Leeftijd
3+
Speelperiode
sep 2019 t/m jan 2020
Discipline
Beeldend theater
Duur
40 minuten
Speelvlak
9 x 7 x 4
Max. bezoekers
120 bezoekers
speeldata
Speeldata zijn (nog) niet bekend